Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

H5N1 treint... en de openbaringen van 'deskundigen'

  • Koen

    H5N1 reisde langs treintraject

    Het Aziatisch vogelpestvirus (H5N1) volgde in 2005 de routes van de Transsiberië Express in westelijke richting. De uitbraken in Rusland liggen langs de noordelijke en zuidelijke tak van de treinroute.

    Dat blijkt uit een analyse van Franse onderzoekers in het Britse tijdschrift Ibis, een vaktijdschrift voor ornitologen.

    De Franse onderzoekers menen dat op grond van de bekende feiten moet worden aangenomen dat niet trekvogels, maar menselijke activiteiten de belangrijkste oorzaak zijn voor de verspreiding van het virus. De uitbraken, begin vorig jaar in Europa, zijn voor een groot deel wel het gevolg van trekbewegingen van vogels.

    maandag 26 maart 2007, Door: Agrarisch Dagblad

    —-

    … het virus ging van Novosibirsk naar Kazachstan óók via de snelweg… zo ontstond m'n opmerking ‘het virus heeft een rijbewijs’. Vlak bij de grens met Bashkortostan kwam het rond 14 augustus 2005 tot stilstand. Toen maakte het een sprong om tussen 18 en 22 augustus ten zuiden van Moskou weer op te duiken.

    Het virus wordt overduidelijk getransporteerd door mensen.

    De uitbraken in Europa vorig jaar zijn het resultaat van besmetting van lokale (water) vogels door de pluimvee industrie die besmet stalmateriaal dumpte in de wetlands van o.a. de Donau in voormalig Oost-Europa.

    Dus niet de trekbewegingen van de vogels brachten de besmettingen over, maar wederom de mens die de wilde vogels heeft besmet. Hoe dat precies gegaan is komt ook wel boven water. Dat heeft tijd nodig. Alleen als ‘gerenommeerde’ instituten iets publiceren wordt het voor ‘waar’ aangenomen.

    Dito geldt voor de dode zwanen op het eiland Rügen in N. Duitsland.

    De dode watervogels cq kalkoenen bij Dresden en Leipzig hadden overigens geen H5N1 maar dat zal het Friedrich Löffler instituut nooit toegeven. Een besmetting met mycoplasmosis laat/liet? de H5N1-test van dit instituut ook positief reageren alsof het om vogelpest gaat. Dit is naar buiten gebracht door medewerkers van het FLI maar in de doofpot gestopt door de Duitse regering die dit instituut financiert. Het FLI weigerde weefsels door Weybridge nogmaals te laten testen.

    Ook dat zal ooit wel eens ‘ontdekt’ worden door ‘deskundigen’.

    Blijft nog over waar de besmetting van H7N7 vandaan kwam in 2003 in Nederland. De VPRO was een heel eind op streek met het onderzoek maar dat is nooit meer opgepakt, noch door ‘deskundigen’, noch door de overheid.

    Of het is wel bekend en ook de doofpot ingegaan.

    Hier ligt een taak voor ‘deskundigen’ want zo'n drama kan toch niet on-onderzocht blijven??? Zeer verdacht dus.

    Want ergens moet het ongeschuldige veldvirusje gemuteerd zijn zodat het hoog pathogeen (dodelijk) werd voor (alléén) industriepluimvee.

    Al is de leugen of het verstoppen van wat gebeurd is nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

    Uiteindelijk krijgen alle Koenen gelijk… grappig he?

    Koen

  • edgard

    je zult wel gelijk krijgen Koen, maar……… niet van de farmers zeker weten!

    die gaan lekker verder met duizenden dieren in een stal te stoppen en ze zo of vetmesten, of uitmelken totdat ze versleten zijn en in de kippensoep verdwijnen.

    Edgard